History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Embedded player size:
Embedded player preview:
Festivalpodden: Episod 30 - Alkoholpodden
Explicit
November 12, 2013 03:01 PM PST
itunes pic

Festivalpodden fortsätter! Fortfarande som en oberoende podcast utan samarbetspartner eller sponsor. Bortsett det är det mesta som vanligt. Det är fortfarande festivalrävarna Linus Bjarnelo och Filip Beijer som håller i spakarna, och precis som vanligt är det festivalsnack och annat nöjesrelaterat som står i fokus.

I detta avsnittet, ja vad fan, i detta avsnittet.. provar vi helt enkelt på det här med att vara fulla när vi spelar in. Resultatet är som man förmodade och behövde egentligen inte experimenteras kring. Men i fylleruset hittar vi ändå några intressanta diskussioner! Om vad minns vi inte, så ni får helt enkelt lyssna och vara lika glada och festivaliga som oss!

Puss och hej!

Festivalpodden kommer ut varje onsdag via podomatic.com. Den går även att ladda ner på iTunes under sökordet Festivalpodden

P.S. Vi söker sponsorer och samarbetspartners som vill vara med och dela på miljonerna som regnar över oss. Maila festivalpodden@gmail.com för mer info.

Vi finns även på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Festivalpodden/179892655497298?fref=ts

Festivalpodden: Episod 29 - Piss and Love och RAAAW!
Explicit
November 05, 2013 08:49 PM PST
itunes pic

Festivalpodden fortsätter! Fortfarande som en oberoende podcast utan samarbetspartner eller sponsor. Bortsett det är det mesta som vanligt. Det är fortfarande festivalrävarna Linus Bjarnelo och Filip Beijer som håller i spakarna, och precis som vanligt är det festivalsnack och annat nöjesrelaterat som står i fokus.

I detta avsnittet snackar vi om Festivalpoddens första respons IRL på en krog på Möllan, om att känna sig gammal inför festivalande, samt det idiotiska med Peace and Loves återuppståndelse. Och så blir det förstås lite Electric Banana Band, Jill Johnsson och Steve Angello på det. DET! Och mycket mer!

Puss och hej!

Festivalpodden kommer ut varje onsdag via podomatic.com. Den går även att ladda ner på iTunes under sökordet Festivalpodden

P.S. Vi söker sponsorer och samarbetspartners som vill vara med och dela på miljonerna som regnar över oss. Maila festivalpodden@gmail.com för mer info.

Vi finns även på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Festivalpodden/179892655497298?fref=ts

Previous Page  |