History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Embedded player size:
Embedded player preview:
300x300_9181330
itunes pic
Icon-play-large
Festivalpodden: Episod 40 - Mer info inom kort
Time-length-icon 47m 7s
Icon-like
Publish-date-icon January 21, 2014
Icon-add-to-playlist Add to Playlist
Icon-download-mini Download Episode

Subscribe-itunes-badge
EPISODE DESCRIPTION

Festivalpodden fortsätter! Fortfarande som en oberoende podcast utan samarbetspartner eller sponsor. Bortsett det är det mesta som vanligt. Det är fortfarande festivalrävarna Linus Bjarnelo och Filip Beijer som håller i spakarna, och precis som vanligt är det festivalsnack och annat nöjesrelaterat som står i fokus.

I detta avsnittet befinner vi oss på varsin ände av Skype. Vi slåss med crappy ljud samtidigt som vi fortsätter slåss i våra argument kring varför vi inte gillar Peace and Love 360. Vi går även igenom Festival Awards med allt från branchiga festivalpris till köttrazzior på Way out West. Sedan spinner vi iväg på en teori om This is Hultsfreds och Öresundsfestivalens sug att ta över sista helgen i Maj efter Siesta, samt en diskussion om att världen behöver fler kontroversiella festivalgeneraler. DET! Och mycket mer.

Puss och hej!

Festivalpodden kommer ut varje onsdag via podomatic.com. Den går även att ladda ner på iTunes under sökordet Festivalpodden

P.S. Vi söker sponsorer och samarbetspartners som vill vara med och dela på miljonerna som regnar över oss. Maila pussochhej@festivalpodden.se för mer info.

Vi finns även på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Festivalpodden/179892655497298?fref=ts

Vi finns numera även på Twitter: https://twitter.com/Festivalpodden

Detta är för övrigt det sista avsnittet vi släpper via podomatic. I fortsättning är vi stolta att kunna meddela att podcasten släpps via vår nya hemsida festivalpodden.se!

COMMENTS
You must be logged in to post a comment.
x
Embed Code
After customizing your player (optional), copy and paste the embed code above. The code will change based on your selections.
Color:

Size:
300x85
440x85
620x85
Custom
Width: px
Height: 85px

Min. width: 200px


Start playing automatically?
No Yes
Help | Terms | Privacy | Partners | PRO Support
© 2015 PodOmatic, Inc.